Smalle header - smwz - studenten procestechniek in fabriek

Wat doen wij samen

Iedereen in Zeeland heeft iets met Scalda. Misschien heb je er gestudeerd, of studeerden je vrienden, je collega’s of familie er. Misschien heb je wel eens schoenen gekocht bij Omoda of kom je regelmatig voor een drankje bij De Werf, twee voorbeelden van Zeeuwse bedrijven waar Scalda nauw mee samenwerkt.

Samen bouwen we aan de toekomst van studenten, sturen we de arbeidsmarkt aan en pakken we maatschappelijke uitdagingen aan. Ontdek de talloze mogelijkheden. Laat je inspireren door de verhalen van onze samenwerkingen met Zeeuwse bedrijven en organisaties.

Samen met een netwerk van meer dan 5.000 bedrijven en instellingen

Samen met meer dan 5.000 partners bouwen we iedere dag aan de toekomst van de provincie. Samen leren en innoveren we. En leiden we de nieuwe generatie vakmensen op die werk gaat maken van een aantal grote uitdagingen in de provincie. De partners die meewerken aan onze Samen maken we Zeeland campagne zijn in deze kaart visueel gemaakt.

Enkele trotse partners | Samen maken we Zeeland


Ook samen Zeeland maken?

Wil je samen met Scalda werken aan een bloeiende toekomst voor Zeeland? Word partner en neem een sleutelrol in de vooruitgang van onze regio! Of je nu studenten begeleidt, boeiende gastlessen geeft of aan innovatieve projecten meewerkt, jouw betrokkenheid is onbetaalbaar. Samen creëren we een sterkere en duurzamere toekomst voor Zeeland!

Lees hoe wij samen Zeeland kunnen maken

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en samenwerkingen in Zeeland? Meld je dan nu aan voor de 'Samen maken we Zeeland' nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over inspirerende samenwerkingsverbanden en blijf betrokken bij de vooruitgang in onze regio. Samen maken we Zeeland!

Ja, ik wil updates ontvangen

Omhoog