Smalle header - smwz - studenten in magazijn aan het werk

Samen Zeeland maken

Door samen te werken en een nauwe verbinding tussen onderwijs en bedrijfsleven te creëren, kunnen we studenten niet alleen begeleiden, maar ook inspireren en hen voorbereiden op een succesvolle loopbaan in Zeeland. Met jouw expertise en inzet kunnen we innovatieve projecten uitvoeren en baanbrekende oplossingen bedenken die een positieve impact hebben op onze regio.

Als partner speel je een cruciale rol in het opleiden van de professionals van morgen. Je krijgt de kans om samen met Scalda praktijkgerichte leerervaringen te creëren, stageplaatsen aan te bieden en boeiende gastlessen te geven. Ook de inhoud van het onderwijs geven we samen vorm zodat het aansluit bij de praktijk. Jouw betrokkenheid betekent dat we samen kunnen bouwen aan een sterker en veerkrachtiger Zeeland, waar onderwijs en bedrijfsleven hand in hand gaan.

Kies ervoor om een verschil te maken en de volgende generatie leiders, vakmensen en visionairs te ondersteunen. Word partner en help ons om Zeeland te laten bloeien! Samen creëren we een toekomst vol mogelijkheden voor onze provincie.

Wat kunnen we samen doen?

Wil je bijdragen aan de toekomst van Zeeland en samenwerken met Scalda? Sluit je aan en help ons om de professionals van de toekomst op te leiden die een positieve impact op onze regio zullen hebben.

  • Samen bouwen aan Zeeland?
  • Samen studenten opleiden?
  • Samen anderen inspireren?

Partner worden?

Ontdek hoe u ook Samen maken we Zeeland partner kan worden. Samen kunnen we de toekomst van Zeeland vormgeven en onze prachtige regio versterken.

Ja, ook wij willen samen Zeeland maken
Ik ben al partner

Samen bouwen aan Zeeland?

Zeeland heeft niet alleen Scalda nodig; Scalda heeft ook Zeeland nodig. Het unieke karakter van de provincie vraagt om samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. Deze samenwerking stelt ons in staat om het onderwijs naadloos aan te laten sluiten bij wat Zeeland nodig heeft. Wil jij samen werken aan praktijkgerichte projecten, maatschappelijke thema’s of onderwijsontwikkeling, of ben je juist op zoek naar verdiepende scholing voor jouw medewerkers? Bedrijven als Dow, Kibeo, Kingfish, Omoda en Sandee Groen gingen je voor. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Ja, wij gaan samen bouwen aan Zeeland

Samen studenten opleiden?

Wil jij studenten begeleiden tijdens hun stage of BBL-traject? Of sta je te springen om gastlessen te geven? Met maar liefst 156 opleidingen en cursussen en zo’n 9.000 studenten bij Scalda is er voor ieder bedrijf wel een match. Zo leveren we samen een bijdrage aan het opleiden van de professionals van de toekomst die de Zeeuwse economie en maatschappij draaiende gaan houden.

Ja, wij gaan samen studenten opleiden

Samen anderen inspireren?

Begeleid je al studenten of draag je op een andere manier bij aan de ontwikkeling van de arbeidsmarkt in Zeeland? Dan zijn we benieuwd naar jouw verhaal! Door onze trots voor de samenwerking tussen het bedrijfsleven en onderwijs uit te dragen inspireren we anderen om zich aan te sluiten bij dit waardevolle partnerschap.

Ja, wij willen samen anderen inspireren

Blijf op de hoogte

Mis geen belangrijk nieuws over samenwerkingsverbanden in Zeeland! Abonneer je op de 'Samen maken we Zeeland' nieuwsbrief en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een bloeiende toekomst voor onze regio.

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Omhoog