Verhaal | Scheldehof

9 september 2022
Samen Maken We Zeeland - Scheldehof foto

Chelsea Luitwieler is praktijkopleider bij WVO Zorg in verpleeghuis Scheldehof. Scheldehof is een woonzorgcentrum en verpleeghuis voor ouderen. Scheldehof is gevestigd in Vlissingen en heeft een bijzondere geschiedenis: vroeger was de locatie de basis van de Zware Plaatwerkerij van het Scheldekwartier. In 2017 is het gebouw verbouwd tot woonzorgcentrum en verpleeghuis Scheldehof.

Samen maken we Zeeland | Scheldehof


Het beste uit jezelf halen

Als praktijkopleider is Chelsea bezig met het begeleiden van onze studenten tijdens hun opleiding. Deze begeleiding doet zij samen met docent- en studieloopbaancoach Annemieke Linke. Zij helpt hen op de werkvloer. Samen zorgen Chelsea en Annemieke er dagelijks voor dat onze studenten bij Scheldehof het beste uit zichzelf kunnen halen. Zo stomen ze hen klaar voor een carrière in de zorg.

Groeiend zelfvertrouwen

Een van die studenten is Geneva Bonnardel. Geneva volgt onze opleiding Zorgprofessional en loopt stage bij Scheldehof. Hier leert ze verschillende belangrijke taken zoals het zelfstandig uitvoeren van zorg en het goed omgaan met zorgvragers. Ook heeft het werk bij Scheldehof Geneva geholpen in haar persoonlijke groei: 'Ik leer ook zelfverzekerder te worden. Dat leer ik aan de hand van mijn collega's.'

Goede zorg helpt mensen vooruit

Praktijkopleider Chelsea is voldaan wanneer ze aan het eind van haar dag goede ondersteuning heeft geboden. Het is volgens haar belangrijk dat de bewoners blij zijn met de zorg die ze ontvangen. Geneva is het hier mee eens. Het maakt haar trots om te zien hoe dankbaar haar cliënten zijn. Haar stage biedt Geneva dat wat ze het liefste doet: mensen helpen. Zo maken wij Zeeland samen met Chelsea, Annemieke en Geneva gezonder.

Ontdek Verpleeghuis Scheldehof via wvozorg.nl

Ook jouw verhaal delen?

Heeft jouw bedrijf geprofiteerd van de samenwerking met Scalda? Deel je verhaal en inspireer anderen om mee te doen aan het gezamenlijk bouwen aan een sterker Zeeland.

Ja, wij willen samen anderen inspireren

Omhoog