Verhaal | Camping Zonneweelde

1 mei 2024
Verhaal Camping de Zonneweelde - SWMZ

Camping Zonneweelde is een gezellige familiecamping in Nieuwvliet. Marjolein d’Hondt is hier receptioniste en coördineert de animatie. Voor de praktijkroute begeleidt ze studenten die hun stage lopen bij de camping. “Ik wil ervoor zorgen dat studenten een leerzame stageperiode hebben. Ik vind het heel tof als onze stagiairs uiteindelijk zelfs collega’s worden. Dat maakt me trots!”

Samen maken we Zeeland | Camping Zonneweelde


Goede begeleiding

Iris de Reu studeert Zelfstandig medewerker leisure en hospitality. Ze vindt haar stage bij Camping Zonneweelde heel leuk en leerzaam. “Ik mag op veel afdelingen meekijken en word goed begeleid.” 

Warm bad

Lenny van Hoeffelen is docent, coach en teamvoorzitter van de opleidingen tot Hospitality-professional bij Scalda. Lenny spreekt vol lof over de samenwerking met Camping Zonneweelde. “Het is een familiair bedrijf en er heerst een hele leuke sfeer. De studenten komen hier echt terecht in een warm bad en krijgen de kans om veel te leren. Onze stagiairs worden goed begeleid op hun eigen niveau. Als we met dit enthousiasme samen met Scalda en de bedrijven onze studenten zoveel mogelijk in Zeeland weten te houden.” Zo maken we Zeeland samen met Marjolein, Lenny en Iris gastvrijer.

Ontdek Camping Zonneweelde via campingzonneweelde.nl

Ook jouw verhaal delen?

Wil je jouw ervaringen delen over de samenwerking met Scalda? Laten we samen de successen vieren en anderen inspireren om zich ook bij deze waardevolle samenwerking aan te sluiten. 

Ja, wij willen samen anderen inspireren

Omhoog